top of page
roze foto.jpg

R+CO

OVER

R+Co is een ‘kapperscollectief’ dat werd opgericht door 3 heel erg van elkaar verschillende kappers die niet graag in een keurslijf geduwd worden. Laat dat nu net zijn waar ‘gaga’ in Studio Gaga voor staat.

Howard McLaren, Garren en Thom Priano worden sinds kort bijgestaan door Ashley Streicher. Achter elk product zit meer dan 100 jaar ervaring in de kapperswereld en alles wordt kritisch getest en goedgekeurd door 4 grote namen in de sector en hun entourage.

 

Naast fantastisch lekker ruiken, doen de producten van R+Co wat ze beloven zonder compromissen te maken. De resultaten zijn dus niet ten koste van de gezondheid van zowel je haar als je hoofdhuid. 

 

Alle formules zijn vrij van schadelijke ingrediënten zoals parabenen, SLS, SLES, mineralie olie en aardolie (petrolatum). 

Bovendien zijn de formules ook glutenvrij, veilig voor je kleur en bieden ze UV- en hittebescherming. Alsof dat nog niet genoeg was, zijn de producten van R+Co ook vegan en cruelty free, dit kan je zien aan het ‘Leaping Bunny’ icoontje. 

 

Oh en dan is er nog iets: alle verpakkingen zijn recycleerbaar en ondertussen is men bezig met een omschakeling naar nieuwe verpakkingen die niet alleen recycleerbaar zijn, maar ook al voor 55% uit gerecycleerd materiaal bestaan. Deze herken je aan het logo ‘R+Eco’. 

SHOP R+CO PRODUCTEN
groepsfoto1.jpg
bottom of page